Köp nu. Betala sen. KLARNA.

Fri frakt över 499 kr

Snabba trygga leveranser 1-3 dagar

Grattis! Du har uppnått fri frakt Du är 499 kr från att uppnå fri frakt

Integritetspolicy


Ansvarig för personuppgifter

Napa Valley Interior, org. nr. 910705-4893, Storgatan 41, 567 30 Vaggeryd, är ansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Insamling och behandling

Napa Valley Interior samlar endast in den data som användare själva lämnar ifrån sig vid kontakt och beställning av våra varor. Uppgifter sparas av marknadsförings-, försäljnings- eller bokföringsskäl. Personuppgifter delas med tredje part enligt information nedan som beskriver ändamål, behandling och vilka uppgifter som sparas.

Ändamål
Behandling
Uppgifter
Grundläggande uppgifter för affärstransaktioner.
Uppgifterna sparas på vår webbplats (napavalleyinterior.se) i samband med slutförda beställningar av våra varor. Uppgifterna sparas även i vårt affärssystem vid slutförd beställning av varor på webbplats samt beställningar via mejl.
Beställarens namn och/eller kontaktperson, leverans samt faktureringsadress, mejladress, telefonnummer, orderhistorik.
Faktureringspartner
Uppgifterna kan även komma att sparas i vår faktureringspartners faktureringsprogram vid önskan om faktura i PDF-format vid fakturerade varor. Notera att våra leverantörer av betalningslösningar behandlar personuppgifter som det hämtar från vår hemsida vid köp och är själva ansvariga för deras behandling.
Kundnummer hos Napa Valley Interior, mejladress för fakturor.
Leveranspartner
Uppgifterna sparas för att kunna leverera beställda varor.
Namn på privatperson/företag och/eller kontaktperson, leveransadress, telefonnummer, mejladress.
E-postmarknadsföring
E-postmarknadsföring samt utskick med viktig information gällande våra produkter.
Namn samt mejladres sparas. Vi registrerar inte eller analyserar eller vidarebefordrar data till en tredje part. Vi ger dig möjligheter att avregistrera dig från våra utskick. Om du väljer att avbryta, upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från våra kontaktsystem om informationen inte krävs av lagkrav.

 

Juridiska skäl

När vi behandlar personuppgifter för ovan angivna syften, litar vi på våra legitima intressen för att upprätthålla ett legitimt affärsförhållande och kommunicera med dig som en kontaktperson om vår verksamhet och våra händelser. Vi anser att våra syften följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.

Laglig grund

Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla ett avtal med dig.